MIT campus

More
14 years 11 months ago #562 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Lányok, ne feledjünk egy apró részletet. LEHET, hogy aki nagyon jól ismeri a barátját, az bizony [i:2q9q8wx9]felismerné[/i:2q9q8wx9] a változást, mert az esszencia magába olvasztása sem feltétlenül hoz változatlanságot, de van egy apró gond. Úgy hívják, beiratkozás. Egy új lány nem feltétlenül venné észre, hogy az új barátja pár nappal, héttel a megismerkedésük el?tt megváltozott.

- Egy rövidebb ideje már ismerjük egymást. Melyikünk venné észre, ha bármelyik lányba egy sáska szellem költözne? Vagy ha bármelyik lány egy nagyobb hatalmú szabad szellem volna aki el tudja rejteni az auráját?

- Az ilyen lényeknek pedig fontos, hogy legyen asztrális háttérzaj, s legyen némi félelem, fontos nekik a megfelel? akarater?, ezért is részesítik sokszor el?nyben a mágusokat, dekásokat. Rovaroknál is így van, de más hasonló lények esetében is hasonló törvényszer?ségekkel kell számolni.

- Ráadásul az illet? lénynek érdeke vonzó áldozatot választani, lehet?leg olyat aki vonzó is marad. Bár azt mondanám, hogy a 10 éves rejt?zködés céljára ideálisak az elfek, mégsem hiszem, hogy ezt meglátnánk a mintán. Túl kevés id? telt el az UGE óta.

- Fontos hát a jó mágikus védelem, és nem ártana, ha páran beavatott mágusok lennétek. Ellenben akad egy ötletem ami meglephet egy szellemet, segíthet kisz?rni a változást...

- Bár tudok olyan szabad szellemr?l, aki képes a mátrixot használni, becsatlakozni, s az igazság szerint ismerek is egyet, majdnem biztos vagyok benne, hogy egy szellem által elfoglalt test máshogy viselkedik a mátrixban.

Azumi felé fordulok

- A ritmus és az id?zítések felismerése lehet érdekes, a becsatlakozva kialakult reflexek sebessége az egyénre jellemz?. Így kialakítható egy id?zítési értékekb?l álló biometrikus profil. Persze ez csak azonos módon kapcsolódva lesz állandó, mert a latency, a jack vagy tróda háló típusa, az ASIST interface típusa, az MPCP, valamint az ikon kialakítása is befolyásoló tényez?. Szerzünk a lányoknak elektroda hálót, gondolom a többségüknek nincs adatjackje... Bár az alakulatunk mágusának van.

- Hmmm. Azumi, te mennyire férsz hozzá a Renraku rendszereihez? Utána tudsz nézni egy dolognak? A Brainlock projectnek. Van egyfajta képzettársítás amit ez kialakít, ez vajon megmarad egy szellem által megszállt testben? Van-e ilyenre bármilyen nyom? Mert ha jól tudom ez egy er?sen speckó project.

Persze pontosan tudom, hogy erre nem sok nyom lesz, de azt is, hogy Azumi számára hasznos információ lesz amit szerez a projectet átnézve.

- S még egy kérdés: Azumi, a kacatból kütyü versenyen ketten vagyunk egy csapat, vagy így nyolcan, hogy több id?nk legyen mindenre?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #563 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Fölismerhet?. Igen. A kapcsolati mintákból pedig inkább a kezd?d?, vagy az alkalmi kapcsolatok olvashatók ki, kivéve egy esetben. A mostani kicsit más, mert egy egész mágikus társaságot likvidált szinte egymás után. Az a négy lány és egy fiú. Hirtelen szaladt végig rajtuk. Mintha beszabadult volna a kamrába és jól megtömte volna magát, amíg esélye van."

-"Nagyszer?! S?t! Kib***ott jó! Ha ide valahogy bekerül, nekünk végünk!" lelkendezik Carolyn. "Marha sok esélyünk lesz majd, ha nem jövünk rá villám sebességgel, hogy hogy szúrjuk ki!"

-"Körülbelül 17% per f?, ha véletlenszer?en választ." mondja Lexi, mire Carolyn a homlokára csap, Crystal pedig összerezzen.
-"Honnan tudod, hogy pont annyi?" köt bele Carolyn.
-"Egyszer?. Egy túlél?, aki teljesen megússza, hisz négy van hátra és az ötödik lesz a tartalék. Ti hatan vagytok, egy-hatodszor száz pedig kerekítve tényleg annyi." magyarázza el neki a matekot a dolog mögött Azumi.
-"Az eszem megáll..." bosszankodik Carolyn a homlokát fogva.
-"Ha beleszámoljuk azt is, hogy én foglalt vagyok, akkor esélyetek sincs..." teszi még hozzá Lexi halkan.
-"Tényleg?" kérdez vissza a társaság.
-"Ezt miért nem mondtad?" kérdezi Crystal.
-"Nem kérdeztétek, most pedig semmi jelent?sége. Nem hiszem, hogy a négy lány igen gyakran csókolgatta volna egymást. Tehát néha er?szakhoz folyamodik. Vagy trükkhöz." erre a lányok igencsak lefáradt arcot vágnak.

-"A sáska szellemet is biztos, hogy fölismernénk. Ismerjük egymás auráját és nem nagyon szoktuk rejtegetni egymás el?tt. Ha Crystalt választja akkor pedig egyb?l leleplez?dne. El?ttem biztosan." válaszol Lexi a sáskaszellemes kérdésre.
-"Vagy el?ttem." teszi hozzá Carolyn. "Egymás el?tt nincs okunk rejt?zködni. Én biztos kapcsolnék, hogy valami baj van, hacsak ki nem iktat, akkor pedig neki meszeltek."

-"Viszont nem válogat. Vagy a mágusokat kedveli, a mostani esetekb?l kiindulva, vagy csak a közeli társaságon szaladt végig de gyorsan, miel?tt leleplez?dhetett volna." föltételezi Lexi. "Valóban, nem jellemz? hogy elfeket választana. Nameg a vonzalom nem mindig csak a fiatalságon múlik. az eddigi ötvenötb?l hét elf akadt összesen, ami nagyjából megfelel egy rendes eloszlásnak, kicsit magasabb, majdnem 13%, de ez a közeliségb?l adódik. Hasonló a hasonlónak örül. Ez a mátrix dolog viszont érdekes. Egy az biztos van a mátrixban. Ha az otakuk története igaz és nem egy AI. Ki tudja, lehet hogy akad egy olyan világ, ahol már csak a digitális világ lakható. Vagy maga a világ hasonló szerkezet?, mint a Mátrix? Milyen lehet ANNAK az asztrális síkja? Onnan is jöhetett valami, ami jól befészkelte magát ide. Így már tiszta is volna a Rezonancia/otaku kérdés. De err?l nem tudok túl sokat. Még nyomozás alatt..." mosolyog egy kicsit Lexi.

-"Nekem van." mutatja meg a sajátját Carolyn. "Nem árt ha az ember sokrét?."
-"Igaz! De még mennyire igaz! A kapcsolat típusa pedig nem tényez?. Nekünk csak a mintázat fontos, amit aztán össze lehet hasonlítani. Néhány komolyabb stratégiailag jelent?s choke pointon fölállított sentinel program utánanézhet az adott mintázatnak és mondjuk beállíthatunk egy magasabb, mondjuk 75-80%-os t?réshatárt. Ami abba beleesik, azt mind visszakeresi. Esetleg riaszt is. Ha a mátrixban van és itt van fönn, pillanatok alatt el lehetne kapni. Esetleg kaphat valami csúnyát. Szürke jeget mondjuk, ami csak kiüti, de a csatlakozási pont kereshet?. A GridSec is csinál ilyesmit nem?"

-"Hogyne!" válaszol Carolyn. "Csak nem fejbe csaptak valamivel?"
-"Volt anno egy pengeváltásom velük. Volt lehet?ségem elemezni, hogy mit használnak." mosolyog Azumi.

-"Ha mondjuk úgy m?ködik, mintha a pavlovi kondicionálást emelték volna egy magasabb szintre, akkor nem hiszem, hogy hatni fog rá..." mondja Lexi. "De azért tényleg utánanézhetnél, mert ki tudja? Valahogy a fölébredteket sem árt neutralizálni..."
-"Villámcsapás?" vág közbe Carolyn, mire fölnevetnek.
-"Úgy értem, ki tudja, lehet hogy kombinálták azóta valahogyan a mágiával, vagy van erre projekt. Az aurán meglátszik ha valakit valamivel manipulálnak. De mi van ha részévé lehet tenni ezt az adott lénynek?"
-"Ha ez is Lone Star-Renraku, akkor valakit NAGYON seggbe fogok rúgni... Ez már gusztustalan volna..." csóválja meg a fejét Carolyn.

-"Hát, nem hiszem, hogy ha szépen nézek a biztonsági dekásokra, be fognak engedni, habár ha nem vesznek észre... Mármint hozzá tudnék férni biztosan bizonyos dolgokhoz, csak a komolyabbakhoz nemigazán engednének oda. Otthon esetleg igen, de nincs kedvem Japánba utazni ezért. Ha viszont most mondjuk beérkezne egy burst transmission, hogy ehhez és ehhez akarok hozzáférni, otthon tuti riasztás lenne bel?le. A cég egy kicsit paranoid Seattle óta. Még mindig keresik annak az AI-nek a nyomait és a hosszútávú manipulációit. Rengeteg mindent személyesen kell intézni, sok azonosítással biometrikusan, mágikusan és még vagy ezerféleképpen, háromszor és akkor kapsz egy pár percet. Tehát innen maximum Lone Star-on keresztül. De persze az is csak limitált lesz. Hacsak a Lone Star nem kísérletezik ezzel a saját szakállára."
-"Kétlem..." mondja Carolyn.
-"Menthetetlen optimista vagy."

-"Elvileg ketten..."
-"Mi nemigazán értünk ehhez, Carolyn talán egy kicsit, én viszont inkább mással foglalkozom. Tehát mi eleve ki vagyunk zárva ebb?l, önkéntes alapon. Maximum morálisan tudjuk támogatni a házat, és ha nem hagynak túl nagy disznóólat, akkor segíthetünk az utólagos helyreállításoknál, de nem hinném hogy másra érdemben is alkalmasak lennénk ezen a téren." menteget?zik Lexi.
-"Kivéve, hogy minden beérkez?t asztrálisan átfésülünk. Hátha találunk valami érdekeset." teszi hozzá Carolyn.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #564 by TheElf
- Hát a legtöbben eddig nem ismerték fel a szelllemeket.

- A versenyen az a baj, hogy az ötlet üt?s, a technológia jó... de a megjelenést nem tudom divatosra szabni.

More
14 years 11 months ago #565 by TheElf
(most hogy van id?m, itt a b?vebb változat)

- Az elfek 13%a pedig nem is olyan kis eltérés, hiszen [i:25intr9d]ma[/i:25intr9d] a lakosság 13%a elf, de a legutóbbi tartósan megtartott áldozat is [i:25intr9d]évekkel ezel?tt[/i:25intr9d] lett áldozat. Akkor viszont mások voltak az arányok. Ez alatt ugyanis születtek elfek, de nem haltak meg öregségben. A 20as évek végén, 30as évek elején még kevesebb megfelel? korú elf volt. Ez el?tt pedig, alig-alig volt ilyenre lehet?ség.

- És ne feledjük, [i:25intr9d]rövid távon[/i:25intr9d] nincs értelme faji alapon szelektálni, itt az elf nem jelent el?nyt. S?t, ezzel csak elfecsérelnél egy körben egy lehet?séget! De egy 21 éves és egy 31 éves ember között akadhat lényeges különbség. Ha 10 éves távlatról beszélünk az öregedés játszik. Ezért hosszabb periódusra jobb választás akár egy férfi, akár egy olyan lány aki nem fog megöregedni.

- Érdemes ennek is utánanézni, de az utolsó áldozat kapcsolati hálójának is. De úgy gondolom, hogy meglep? lenne, ha innentöbb áldozatot is szedne, ha nem perceken belül tenné. [i:25intr9d]Az els? áldozat kapcsán ugyanis tudnánk, hogy itt jár[/i:25intr9d], a második áldozattal már sokkal nehezebb dolga lenne, "izolálható" lenne hónapokra.

- Ugyanakkor, ha a szellem el tudja rejteni a változást az aurában, akkor korai figyelmeztetésre nem számíthatunk, hacsak nem vagytok képesek az álcázásán átlátni, ehhez pedig beavatott kell, vagy egy er?sebb szabad szellem, ha jól tudom. A legtöbb mágus nem veszi észre a szellemek ilyen fajta jelenlétét, vagy csak túl kés?n veszi észre. Elegend? Chicago-ra gondolni, ott is sok jó mágus lep?dött meg.

- A Brainlock pedig Renraku technológia amit a Lone Star is igénybe vesz. Hogy kísérleteznek-e vele, azt nem tudom. De Azumi miatt utánanéztem egy kicsit... Az a gyanúm, hogy a kedves szülei kicsit többet tudnak róla, és ezzel tartják távol bizonyos... khm. problémáktól. Ellenben az ilyen programozás egyediségét talán a szellem nehezebben örökli meg.

- S nem, nem a "gépben lakozó szellemr?l beszélek", hanem arról, hogy bizonyos testet elfoglaló szellemek, például a rovarszellemek, képesek a gazdatest képességeit használni akár a mátrixban is. Igen, akár adatjackkel is. Ha ez a szellem is képes ilyesmire, akkor viszont felismerhet? lehet.

- S kérdéses, hogy a brainlock hogyan hat ilyen esetben.

- A kacatból kütyü verseny azért jó, mert jobban részt tudtok venni a ház életébe, azért javaslom Azuminak, hogy vegyünk be benneteket, mert így a "6 új lány" sem marad ki. Nagy buli lesz. S mivel egy különleges plüssfigurát tervezünk, varrni, dekorálni, az elkészült kütyüt felöltöztetni is kell. Ahhoz jól jön a ti szakértelmetek is.

More
14 years 11 months ago #566 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
[Bocs basszus, de félbecsapta a shift a hsz-t, most meg kénytelen voltam módosítani.]

-"Crystal szerintem százezer nuyenért sem mondaná neked azt hogy pitypangzabáló. Ha érted mire akarok célozni. Hasonló a hasonlónak örül." védi meg az álláspontját Lexi. "DE, mindenesetre értem mire célzol. Számoljuk azt is hozzá, hogy ez az MIT&T, egy mágikusan aktív hely, ráadásul Boston tele befolyásos szinte ?sid?kt?l fogva itt lév? családokkal, amikbe rengeteg elf született. Tehát a mi kis mikrokozmoszunkban igaz. A számok viszont nem azt mutatják, hogy minden utolsó áldozat férfi. S?t! Van olyan év amikor csak n?r?l n?re terjedt."

-"T?led még egy barátn?d se kérdezte, hogy X-Y hogy csókol?" kérdezi Trish.
-"Nem." válaszol Lexi, miközben Connieék kuncognak, Crystal pironkodik, Azumi meg csak mosolyog.

-"Hosszú távon inkább a kapcsolat mélysége játszik, hacsak nem alkalmi kapcsolatokról van szó. Olyankor tényleg csak a küls?. Majd átnézek ezzel kapcsolatban néhány forrást."

-"Miféle forrást?" kérdez rá Lone Staros kíváncsisággal Carolyn.
-"Amit te is egy kicsit gyakrabban használhatnál. Az asztrális síkon is össze lehet futni bizonyos emberekkel."
-"Nem vagyok hülye..."
-"Csak figyelmetlen..."
-"Ne menjünk bele..."
-"Oké. Úgyis én nyernék." mosolyodik el Lexi, amire Carolyn egy fintorral válaszol. "Egyébként jobb volna körbenézni a házakat. Ha mi megyünk, az nem fölt?n?. Mondjuk mondhatnánk, hogy covent akarunk alapítani. Biztosan ellátnának jó tanáccsal és ki tudja mi derül még ki."

-"Pont az utóbbitól félek. A legutóbbi csoportot szinte azonnal kiiktatta, gondolom ahogy rájöttek, hogy valami NAGYON nincs rendjén. Mi hamarabb rájönnénk, tehát velünk hamarabb kellene végezzen. Persze normális módszerekkel is, így volna valaki akinek miután kiirtotta a kompánia nagy részét, "megszakadt a szíve" és persze akadna még egy valaki aki ezt észrevette. Persze miután letörölte a "csók" után a szájáról a vért."

-"Hogy tudsz ilyeneket mondani?! Egyáltalán gondolni ilyesmire?!!!" kérdezi szörnyülködve Crystal.
-"Egyszer?en. Megpróbálok úgy gondolkodni mint ?. Pont ezért a komolyabb kompániákat messzire elkerülném. Nem akarnék még egyszer ennyi ilyen közeli áldozatot. Tehát ide nem jönnék. Egyébként meg tényleg az utolsó áldozat kapcsolatait kellene visszakeresni. Elég kemény lesz. A Faustus házból szerintem csak elmeszondával sikerülne."

-"Nekünk pont az az el?nyünk, hogy kis csapatot alkotunk így a házon belül is. Elég ahhoz, hogy er?sek legyünk és könnyen tudjuk egymást ellen?rizni, megvédeni."
-"Jogos." teszi hozzá Carolyn. Ahogy látod, eléggé elgondolkozott.

-"Ezzel a Renrakus dologgal mire akarsz célozni, Aiko?" ugrik ki hirtelen a mátrixból Azumi.

-"Kés?bb."
-"Azt hiszem ez nem neked szólt, Lexi." figyelmezteti kicsit indulatosan Azumi.
-"KÉS?BB." erre Azumi elfordul.
-"Inkább figyelj. Egyszerre csak egyet."
-"Ne parancsolgass!"
-"Én csak javasoltam, kedves..." csóválja meg a fejét Lexi. "Mindenesetre kíváncsi lennék arra, hogy egy szellem "programozható"-e. Elég veszélyes volna, ha ezzel kísérleteznének, de egy megszökött túl jó végeredmény is lehet a dolog mögött. Vagy egy alany. Ezt is meg lehetne nézni. Lehet hogy évtizedek óta tudnak róla és azóta kergetik."

-"Bocs, de az a szellem a gépben dolog az egy feltételezésem. Kicsit félrementem, de ha ennyi mindenr?l kell gondolkodjak, akkor megesik, hogy azt a szálat is közlöm, amelyiket nem akarom. Persze, fölismerhet? kell legyen, ha igaz, amit Azumi elmondott. Én pedig hiszek neki. Kezded fölkelteni az érdekl?désem egy olyan dolog iránt ami elvileg nem is létezik."

-"Mit akartok a versenyre csinálni?" kérdezik Connie-ék, mire Azumi elmondja nekik, hogy hogy jött ez a plüss dekás állatság, mire az egész csapat elneveti magát. Majd tíz perc, mire a zajszint annyira lecsökken, hogy már érteni lehet a beszédet.
-"Nagyon kemény!" mondja még mindig nevetve Lilliann.
-"Kegyetlen..." teszi hozzá Trish a könnyeit törölgetve. "Persze hogy segítünk benne! A pasik betegre fogják röhögni magukat!"
-"Vagy rendelnek vagy harmincat..." mondja Lillian, mire megint kitör a röhögés, meg a viccel?dés, hogy melyiknek milyet adnának. Vagy fél óra eltelik ezzel, mire Lexi halkan megszólal.

-"Mit is tudnak annyira Azumi szülei?" erre mintha elvágták volna, úgy szakad meg a hülyeségáradat. Minden szem kett?tökre szegez?dik.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #567 by TheElf
- Szerintetek mit haszálna egy Renraku fejes, ha meg akarná védeni a lányát a nem kívánt szexuális kapcsolatoktól, szerelmekt?l, hogy jó party legyen, és a cég által ápolt hagyományok szerint is tökéletes feleség lehessen bel?le? Igen, sz?z feleségr?l beszélek. Ott a kezükben a Brainlock technológia, és a módszer, hogy változtassanak a programozáson. Azumi pedig egyik napról a másikra produkálja a tüneteket.

- Mondjuk, a helyében biztos szépen megköszönném, anyucinak, apucinak a kedvességet. Mondjuk megírnám nekik, hogy "milyen hálás vagyok, hogy ez a programozás kicsit toleranciára tanított, és így milyen helyes oni csajt ismertem meg a Faustus házban". Kedves apuci biztos ideges lenne.

Time to create page: 0.236 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.